Spouwmuurisolatie
met Knauf Supafi wol, hoe werkt het?

Een woning heeft vaak een binnen en buitenmuur met ruimte ertussen genaamd spouwmuur (de spouwmuur dient een minimale benodigde ruimte van 4cm te hebben om de wol in te kunnen blazen) scheidt uw woonkamer van de buitenlucht. Het is belangrijk dat deze spouwmuur goed geïsoleerd is. Dit voorkomt dat de warmte vanuit binnen verloren gaat. Bij een nieuwbouwwoning wordt de isolatie tijdens de bouw aangebracht. Bij oudere huizen is de spouwmuur vaak ongeïsoleerd. Het aanbrengen van spouwmuurisolatie is een relatief kleine klus aan uw woning, meestal kan dit in 1 dag uitgevoerd worden.

Bij spouwmuurisolatie gaat het om het aan-, of beter gezegd het inbrengen van isolatiemateriaal in de spouw van uw woning. Vervolgens wordt dit materiaal via vulgaten in de muur gespoten. Deze vulgaten zijn meestal niet groter dan de voeg en worden na het isoleren weer netjes weggewerkt.

Zoals u mag verwachten van een isolatiebedrijf dat goed in de markt staat zijn wij in bezit van de benodigde certificaten zoals de Insula certificatie. Zo bent u verzekerd van kwalitatief sterk product dat correct wordt aangebracht door onze vaklieden. Wij werken veelal voor particulieren en komen wij aan ons werk wij via mond tot mond reclame.

Enkele voordelen van de Knauf Supafil inblaaswol zijn:

  • Het is een product met een erg goede prijs/kwaliteitverhouding
  • De wol is vochtwerend, waterafstotend en damp ope
  • De wol heeft een goed akoestische waarde waardoor het geluid van buiten minder naar binnen doordringt.
  • Een optimale vulling/verdeling waardoor er een deken ontstaat zonder kans op inzakking.

Heeft u eventuele interesse neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij maken graag voor u een passende offerte.

Bekijk hier ons certificaat